Sport instuif

De ´instuivers´ komen niet zo maar wat kletsen of zo, maar ze komen natuurlijk allemaal om mee te doen aan sport en spel! Bijna elke deelnemer aan de Instuif doet ook mee met het gezinszwemmen, maar je mag natuurlijk ook alleen meedoen aan de instuif of aan het gezinszwemmen.

Beide activiteiten worden gehouden in sporthal de Rengers en het naastgelegen zwembad de Blauwe Golf. We beginnen de Instuif meestal met een warming-up. Daarna doen we vaak een oefening in groepsverband of een leuk spel.

Tijdens de pauze, krijgen de deelnemers en vrijwilligers een kopje koffie, chocolademelk of limonade. Bij een verjaardag wordt de jarige in het zonnetje gezet, de meeste deelnemers hopen dan natuurlijk ook op een traktatie!

Na de pauze is het vrij sporten. Er zijn verschillende mogelijkheden, voetbal, badminton, op het springkussen, basketbal of voor de durfal  op de grote trampoline springen!

De meeste deelnemers gaan na de instuif door naar het zwembad. Een heel uur lekker zwemmen en plezier maken! Tijdens dit uur zijn alle andere leden van het gezin ook welkom.

Waar?
Sporthal ´de Rengers in Leeuwarden.
Wanneer?
Elke zaterdagochtend van 9:45 tot 11.15 uur in sporthal de Rengers, daarna gezinszwemmen van 11:30 tot 12:30 uur in het zwembad van de Blauwe Golf