Schaatsen

Schaatsen
Komende winter willen we graag weer gaan schaatsen! We zijn in overleg met de  Elfstedenhal over data en tijdstippen. Zodra we deze weten dan delen we deze met jullie.

Tijdens het schaatsen kun je kennismaken met het ijs en schaatsles krijgen. Zodat je de basistechnieken leert b.v. remmen, snelheid maken en hoe je een goede bocht schaatst. Kom het een keer proberen!

Elfstedentocht
Je kunt 10x schaatsen op en de laatste les schaatsen we de Elfstedentocht! 

Materiaal is aanwezig
Er zijn een aantal schaatsleraren en vele vrijwilligers die jullie gaan helpen om het schaatsen goed onder de knie te krijgen. Ook zorgen wij voor schaatsen en veiligheidsmateriaal zoals helmen en schaatsrekjes. Neem zelf handschoenen mee.

Voor wie?
Voor leden van Spelend Sporten, je betaalt een eigen bijdrage van €10,- per seizoen. Ben je niet lid van Spelend Sporten? Kom dan eerste een keer kijken of het iets voor je is. Daarna kun je lid worden van Spelend Sporten. En dan kun je schaatsen maar ook deelnemen aan alle andere sporten en activiteiten van Spelend Sporten.

Aanmelden
Kom ook schaatsen. Stuur een e-mail naar redactie.spelendsporten@gmail.com. Heb je nog vragen dan kun je hier ook terecht.