Schaatsen

Schaatsen
In de winter gaan we schaatsen! In de Elfstedenhal kun je kennismaken met het ijs en schaatsles krijgen. Zodat je de basistechnieken leert b.v. remmen, snelheid maken en hoe je een goede bocht schaatst. Kom het een keer proberen!

Elfstedentocht
Je kunt 10x schaatsen op dinsdagavond van 19.15 tot 20.30 uur. En de laatste les schaatsen we de Elfstedentocht! Om 19.15 uur verzamelen we, dan gaan we de schaatsen halen en om doen. En vanaf 19.30 uur kunnen we op het ijs.

Materiaal is aanwezig
Er zijn een aantal schaatsleraren en vele vrijwilligers die jullie gaan helpen om het schaatsen goed onder de knie te krijgen. Ook zorgen wij voor schaatsen en veiligheidsmateriaal zoals helmen en schaatsrekjes. Neem zelf handschoenen mee.

Voor wie?
Voor leden van Spelend Sporten, je betaalt een eigen bijdrage van €10,- per seizoen. Ben je niet lid van Spelend Sporten? Kom dan eerste een keer kijken of het iets voor je is. Daarna kun je lid worden van Spelend Sporten. En dan kun je schaatsen maar ook deelnemen aan alle andere sporten en activiteiten van Spelend Sporten.

Aanmelden
Kom ook schaatsen. Stuur een e-mail naar redactie.spelendsporten@gmail.com. Heb je nog vragen dan kun je hier ook terecht.