Schaatsen

Joepie, we gaan weer schaatsen met Spelend Sporten. We gaan 9x schaatsen in 2023 op de zondagochtend in de Elfstedenhal. Om 9.30 uur verzamelen we, dan gaan we de schaatsen halen en om doen. En vanaf 9.45 uur kunnen we tot 10.45 uur op het ijs.

Schaatsles
Tijdens het schaatsen kun je kennismaken met het ijs en schaatsles krijgen. Zodat je de basistechnieken leert zoals remmen, snelheid maken en hoe je een goede bocht schaatst. Kom het een keer proberen!

Elfstedentocht
Je kunt 9x schaatsen op de onderstaande data en de laatste les schaatsen we de Elfstedentocht! 

        * 8 januari
        * 15 januari
        * 22 januari
        * 29 januari
        * 5 februari
        * 12 februari
        * 19 februari
        * 12 maart
        * 19 maart

Materiaal is aanwezig
Er zijn een aantal schaatsleraren en vele vrijwilligers die jullie gaan helpen om het schaatsen goed onder de knie te krijgen. Ook zorgen wij voor schaatsen en veiligheidsmateriaal zoals helmen en schaatsrekjes. Neem zelf handschoenen mee.

Voor wie?
Voor leden van Spelend Sporten, je betaalt een eigen bijdrage van €10,- per seizoen. Ben je niet lid van Spelend Sporten? Kom dan eerste een keer kijken of het iets voor je is. Daarna kun je lid worden van Spelend Sporten. En dan kun je schaatsen maar ook deelnemen aan alle andere sporten en activiteiten van Spelend Sporten.

Aanmelden
Kom ook schaatsen. Stuur een e-mail naar redactie.spelendsporten@gmail.com. Heb je nog vragen dan kun je hier ook terecht.

Aanmelden
Kom jij ook schaatsen? Zo ja, laat het mij weten! Dit kan via e-mail i.poorte76@gmail.com of bel met  06-14643476. Heb je nog vragen dan kun je hier ook terecht. 

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage voor het schaatsen is € 10,-

Materiaal
Wij zorgen uiteraard weer voor schaatsen, een helm (iedereen moet een helm op), schaatsleraren en begeleiding. Wil je zelf handschoenen meenemen?

Graag tot 8 januari!